Stimați clienți, funcția de www.tulimi.ro este limitată

.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la stadiul comenzilor, nu ezitați să contactați suportul nostru pentru clienți la info@tulimi.ro

.

(Stoc epuizat) Marsupiu port bebe JOŽÁNEK, din fleece, hanorac cu glugă - pentru transportul copilului în partea din față sau înapoi- nuanțe gri

Descriere

Pulover din fleece pentru transport bebe - conceput pentru a purta copilull în față și în spate.

Inserții de transport- pentru fixarea în față și în spate a copilului.

Hanoracul în sine nu este un dispozitiv de transportat bebelușii. Copilul trebuie să fie purtat într-o eșarfă sau într-un alt port bebe, hanoracul doar se trage pentru a asigura copilului siguranță.


Exterior: țesătură tricotată evidențiată,
Parte interioară: fleece.

S/M: pentru dimensiuni 36-42, pentru o circumferință a pieptului de aprox. 80-100 cm (fără inserție - la introducerea inserției cu până la 30 cm mai mult în partea de mijloc).

M/L: pentru dimensiuni 40-44/46, pentru o circumferință a pieptului de aprox. 90-110 cm (fără inserție - la introducerea inserției cu până la 30 cm mai mult în partea de mijloc).

L/XL: pentru dimensiuni 44-50, pentru o circumferință a pieptului de aprox. 100-120 cm (fără inserție - la introducerea inserției cu până la 30 cm mai mult în partea de mijloc).

Parametri

Culoare: gri
tip: Hanorac

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.