Stimați clienți, funcția de www.tulimi.ro este limitată

.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la stadiul comenzilor, nu ezitați să contactați suportul nostru pentru clienți la info@tulimi.ro

.

Termenii și condițiile generale ale Sistemului de Credit Tulimi

Termenii și condițiile generale ale Sistemului de Credit Tulimi

 1. Sistemul de Credit Tulimi este numele programului pe care ADELAINE trade s.r.o. îl oferă tuturor utilizatorilor înregistrați pe www.tulimi.ro. Principiul de bază al Sistemului de Credit este obținerea de credite care pot fi utilizate ca reducere pentru comenzile ulterioare.


 2. Devii membru în programul Sistemul de Credit Tulimi prin înregistrare pe site-ul www.tulimi.ro. Înregistrare corectă înseamnă ca următoarele informații să fie completate în concordanță cu realitatea: nume, prenume, adresa de reședință (toate câmpuri obligatorii). Prin confirmarea înregistrării, utilizatorul beneficiază de calitatea de membru al Sistemului de Credit Tulimi. Abonarea la Sistemul de Credit Tulimi este gratuită. Creditele pot fi obținute de orice persoană fizică sau juridică care este de acord cu termenii și condițiile Sistemului de Credit Tulimi. În caz de abuz al mecanismului și al beneficiilor Sistemului de Credit, utilizatorul poate fi împiedicat să obțină credite, atât temporar, cât și permanent.

  Prin crearea unui cont, clientul confirmă că este de acord cu Condițiile și Regulile Generale ale Sistemului de Credit.
  a) Utilizatorul a furnizat informații incorecte la înregistrare.
  b) Utilizatorul a folosit în mod greșit mecanismul și beneficiile Sistemului de Credit Tulimi.
  c) În cazul decesului utilizatorului, contul său își pierde dreptul de a câștiga credite prin Sistemul de Creditare.

  Utilizatorul Tulimi al unui Sistem de Credit al cărui statut de membru a expirat, din cauza punctelor de mai sus (a), (b), (c), își pierde dreptul de a utiliza creditele colectate în contul utilizatorului și toate celelalte avantaje posibile care vin cu calitatea de membru al Sistemului de Credit Tulimi.


 3. Câștigarea creditelor

  Utilizatorul înregistrat recuperează 5% din valoarea comenzii în credite (nu este inclus costul livrării), în contul său după achitarea comenzii. În cazul unei comenzi achitate numerar la livrare, creditele sunt oferite în 14 zile de la achitare.. Creditele nu pot fi transferate către alți utilizatori sau alte conturi.


 4. Utilizarea creditelor

  Creditele colectate pot fi aplicate de către utilizatorul înregistrat în primul pas din procesul de plasare a comenzii, adică în coșul de cumpărături. Valoarea creditelor este apoi dedusă din comandă sub forma unei reduceri. Nu se pot pretinde mai multe credite decât suma creditelor pe care utilizatorul a colectat-o în contul său. De asemenea, creditele nu pot fi utilizate concomitent cu o altă reducere sau un voucher cadou. Nu se pot aplica mai multe credite decât valoarea comenzii (transportul este exclus).


 5. Cazuri în care creditele nu sunt recunoscute

  Creditele nu vor fi recunoscute de utilizator în următoarele cazuri:
  a) Creditele au fost obținute prin încălcarea bunelor maniere.
  b) Credite au fost obținute prin erori ale sistemului tehnic sau alte greșeli.


 6. Prevederi generale ale Sistemului de Credit Tulimi

  Avantajele Sistemului de Credit Tulimip și toate drepturile asociate acestuia nu pot fi transferate și vor fi eliminate conform articolului 2 din Termenii și Condițiile Sistemului de Credit Tulimi. Creditele obținute de utilizatorii Tulimi reprezintă o reducere care poate fi aplicată achizițiilor ulterioare și numai în cadrul Sistemului de Credit Tulimi.

  ADELAINE trade s.r.o. își rezervă dreptul de a îmbunătăți și modifica condițiile generale ale Sistemului de Credit Tulimi, dacă este necesar. ADELAINE trade s.r.o.. își rezervă dreptul de a modifica procentajul Sistemului de Credit (de exemplu, în cazul devalorizării monedei sau a unei alte forțe majore). Data încetării Sistemului de Credit Tulimi va fi anunțată pe site cu cel puțin o lună calendaristică în avans. După acea dată, creditele nu vor mai fi alocate.

  Creditele din Sistemul de Credit Tulimi expiră în 12 luni de la achiziție.

  Aceste Condiții Generale ale Sistemului de Credit Tulimi intră în vigoare la 1.2.2021

 

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.